Els participants a un botellot escampen les deixalles per la carretera de la Peguera

Els agents comunals han advertit als ciclistes i als conductors d'altres vehicles del perill per la presència de vidres a la calçada

Comentaris

Les deixalles s'han escampat pel voral.
Les deixalles s'han escampat pel voral. Altaveu

Els participants a un botellot la matinada de divendres a dissabte a la Peguera, a Sant Julià de Lòria, han marxat llençant totes les deixalles per les finestres dels cotxes. Agents comunals i empleats del servei de Manteniment comunal s'han desplaçat al tram de la carretera per netejar i avisar els conductors, i especialment els ciclistes de la presència de vidres a la calçada.

La zona de la Peguera és una de les preferides pels botellots i per les bretolades com ha quedat constància en el berenador amb trencament de taules, pintades i altres desperfectes, a banda de deixar l'indret ple de brutícia.

Aquesta vegada, però, les deixalles han ocupat un bon tram de la carretera. El departament de Manteniment ja fa cada matí la ronda pels llocs conflictius de la parròquia i aquesta vegada s'han trobat amb un escenari ben diferent amb llaunes, ampolles i papers al voral i a la calçada. S'ha netejat ràpidament i tot seguit els treballadors de Manteniment s'han traslladat a Sant Serni de Nagol però aquesta vegada estava tot net.

87fab702 34bf 490b 8198 e25b01e681ef
Deixalles a la carretera

 

Comentaris (12)

Trending