L’operació antidroga de Prat de la Creu es tanca amb tres detinguts i 55 grams de cocaïna comissada

La intervenció policíaca realitzada amb tutela judicial també va permetre recuperar 26 grams de pasta de cocaïna i una quantitat important de diners en metàl·lic

La droga i altres objectes, inclòs diners, comissats en els escorcolls.
La droga i altres objectes, inclòs diners, comissats en els escorcolls. POLICIA D'ANDORRA

La primera fase, per dir-ho d’alguna manera, de l’operació antidroga que es va desenvolupar aquest dimecres amb un pis del carrer Prat de la Creu com a epicentre de la intervenció policial s’ha tancat finalment amb la detenció de tres persones -dues de les quals, almenys, tindrien una relació materno-filial- i el comís de 55 grams de cocaïna més 26 grams de pasta de cocaïna. A més, es va recuperar una quantitat important de diners en efectiu.

La major part dels estupefaents i els diners localitzats ho van ser en un habitatge de la tercera planta del número 103 del carrer Prat de la Creu, on viurien aparentment la mare i el fill detinguts. La tercera detenció s’hauria fet en un altre indret, a la parròquia d’Escaldes. Les fonts consultades no han pogut precisar la relació entre els tres arrestats -un quart implicat finalment no es va detenir, sols controlar- alhora que s’està estudiant el rol que tindrien tots plegats en la suposada xarxa de distribució de droga que suposadament constituirien.

Edifici de Prat de la Creu on es va desmantellar el punt de venda.

Relacionat

Almenys quatre detinguts i un bon ‘botí’ de cocaïna en una operació antidroga a Prat de la Creu

L’operació, tal com va avançar l’Altaveu anit, es va dur a terme sota la tutela d’una batlle instructora que va capitanejar la comitiva que va participar en diversos escorcolls durant el dia. El més intens i durador, el més important, el del carrer Prat de la Creu, on es van trobar més persones implicades de les que es pensava i, sobretot, on es va intervenir una droga amb la qual no es comptava. Fins i tot la cocaïna ja estava preparada per a la seva 'comercialització'.

L’anàlisi dels dispositius electrònics comissats, de les anotacions fetes en diversos blocs i llibretes també requisades i dels contactes que mantenien els tres detinguts porta a pensar que hi pot haver, ara o més endavant, una segona fase de l’operació. Els implicats podrien estar vinculats amb la persona que se suposa que introduïa droga amb motocicleta des del coll de la Gallina i que dissabte passat va aconseguir escapolir-se d’un control policial.

És possible que durant la jornada d’avui els detinguts passin a disposició judicial i tot porta a pensar que la batlle que ja instrueix la causa acabi decidint l’empresonament de les tres persones que de ben segur processarà.

La unitat canina a l'exterior del local després que hagués fet la seva feina.

Relacionat

El gerent d’un bar d’Escaldes i dues persones més, detinguts en una operació antidroga

Comentaris

Trending