Operació antidroga amb almenys dos detinguts amb ‘connexió’ amb un bar de Sant Julià

Al barri de Rocacorba i a la carretera de Nagol alguns veïns s’han ‘despertat’ amb la presència de diverses dotacions de policies, alguns ‘secretes’ i altres components dels grups especials

T

Toni Solanelles / Bru Noya

Comentaris

El material comissat.
El material comissat. POLICIA D'ANDORRA

Una operació policial desenvolupada des de primera hora del matí ha ‘despertat’ molts dels veïns de la part alta de l’avinguda Verge de Canòlich, a Sant Julià, al barri denominat de Rocacorba -on hi ha el bar que seria epicentre de la batuda- i també a la carretera de Nagol. Com a mínim hi ha dos detinguts. La policia hauria accedit i practicat escorcolls en tres llocs diferents. Els veïns de la zona feia temps que esperaven l’actuació.

Molts veïns han estat testimonis dels moviments policials, que s’han iniciat pels volts de les 8 del matí. Furgons policials estacionats damunt la vorera a la carretera de Nagol, o integrants del grup d’intervenció (GIPA) a l’avinguda Verge de Canòlich, on en almenys un pis han accedit a cop d’ariet, han aixecat la curiositat dels residents als respectius indrets. En el cas dels veïns de la zona de Rocacorba, mal anomenada també ‘El Bronx’, feia mesos i més hi tot que esperaven que una operació com aquesta es dugués a terme.

Segons diversos veïns, era de domini públic que al tomb d’un bar de la zona -que hauria estat objecte d’una de les entrades i escorcoll posterior- es movia “de tot i més”, referint-se a tota mena d’estupefaents

Segons diversos veïns, era de domini públic que al tomb d’un bar de la zona -que hauria estat objecte d’una de les entrades i escorcoll posterior- es movia “de tot i més”, referint-se a tota mena d’estupefaents. De fet, els investigadors, seguint les directrius judicials atès que el cas està des de fa temps investigant-se amb l’aval de la Batllia, haurien recuperat algunes quantitats de droga, entre les quals, de cocaïna, que era la substància que més preocupava.

Ja des d’abans de la pandèmia, i amb el canvi de titularitat de l’establiment en qüestió, s’hauria començat a veure els moviments i els ‘negocis’ estranys. Fa uns mesos hi va haver una batussa conjugal al mateix indret que alguns ja van lligar amb la mateixa qüestió o, almenys, va fer aflorar de nou l’activitat aparentment il·lícia que allí s’hi feia amb aparent normalitat. Que la policia hagi intervingut aquest matí no ha sorprès els veïns de la zona.

L’operació, almenys a nivell de confecció dels dossiers, encara estaria oberta, segons que ha pogut saber l’Altaveu. S’han detingut almenys dues persones, dos homes residents de 44 anys estretament lligats al bar implicat en l’afer. Una vegada practicades les detencions, s’han realitzat diversos escorcolls per mirar de trobar estupefaents i, també, per localitzar, si fos el cas, altres elements que permetin afiançar la investigació o fins i tot ampliar-la a nous cercles.

El local que era l'epicentre del tràfic de drogues.

Relacionat

La Batllia publica l’ordre de detenció d’una processada en l’‘Operació Bronx’ contra la droga

Comentaris (6)

Trending