La Batllia publica l’ordre de detenció d’una processada en l’‘Operació Bronx’ contra la droga

La dona està en parador desconegut i ja tenia antecedents per tràfic d'estupefaents i tenia el seu domicili a la parròquia de Sant Julià de Lòria

Comentaris

El local que era l'epicentre del tràfic de drogues.
El local que era l'epicentre del tràfic de drogues. ALTAVEU

La Batllia ha ordenat el control i detenció d'una processada en el marc de l''Operació Bronx'  contra la droga que es va fer el passat mes de novembre a Sant Julià. La policia va detenir en aquell moment, dos homes de 44 anys acusats de tràfic d’estupefaents i posteriorment 'arrestaria un altre home de 36 anys. Es van comissar 32 grams de cocaïna preparats per a la seva venda, mig quilogram de marihuana i 2.000 euros, així com com material per confeccionar dosis de cocaïna, bàscules i altres elements que corroborarien l’existència d’un important tràfic al voltant d'un local de la parròquia laurediana.

La processada, que ja ho havia estat també en l''Operació Queen' tenia el domicili al final de l'avinguda Verge de Canòlich, molt a prop del local on es mercadejava la droga. La policia també va registrar un box en un aparcament vertical del carrer de Lòria de Sant Julià on arribava la droga procedent d’Espanya i s’hi feia el tractament que pertoqués per tal de preparar els embolcalls de petita quantitat que es venien.

El material comissat.

Relacionat

Operació antidroga amb almenys dos detinguts amb ‘connexió’ amb un bar de Sant Julià

Quan va esclatar el cas, agents de la policia van anar al pis on la dona, de 34 anys, vivia amb la seva parella. No se'ls va localitzar però es va efectuar un registre domiciliari. Segons la policia, possiblement haurien marxat a l'Alt Urgell, on disposen de nombrosos contactes, inclosos familiars.  Per això es considera poc viable la processada torni al Principat, sabent que s’arrisca a una detenció segura si és localitzada, i més ara amb la publicació de l'edicte al BOPA, en un fet gairebé inusual.

En el text s'indica que es troba actualment en parador desconegut, i sostreta de l’acció de la justícia.

 

Comentaris

Trending