Oferint (i consumint després) cocaïna al bell mig del carrer

La policia deté a Terra Vella dos homes, un per possessió de droga i l’altre per consum, després que veïns de la zona fossin testimoni dels intercanvis

El control es va fer a l'interior d'un edifici de Terra Vella.
El control es va fer a l'interior d'un edifici de Terra Vella. Toni Solanelles

Amb llum i taquígrafs. Sense manies. Davant d’altres veïns que van acabar alertant la policia perquè era massa evident que hi havia dos homes que consumien droga. Sense miraments. Al bell mig del carrer, a la zona de Terra Vella, a Andorra la Vella, un oferia cocaïna. Després l’acabarien compartint. I a la policia, davant l’alerta veïnal, no li va costar gaire enxampar-los.

Va ser dissabte a primera hora de la tarda. Corrien per l’esmentada urbanització de la capital davant els ulls d’altres residents a la zona, que són els que van alertar el cos d’ordre. Una patrulla s’hi va acostar i va localitzar, més o menys on els havien advertit, els dos homes. Tots dos residents, un de 29 anys i l’altre de 34. Un acusat de possessió i consum de droga i, l’altre, sols de consum. Per als veïns veure els dos homes fent ‘coses rares’ al portal de casa va ser tot un indicador.

I a l’interior de l’escala de l’edifici els va localitzar la patrulla, a tots dos, consumint la droga. Els agents els van controlar allà mateix i van lliurar una paperina d’1,3 grams de cocaïna. A més, se’ls va trobar un embolcall del mateix producte. L’embolcall de la cocaïna que acabaven de compartir. Els dos homes van passar a disposició judicial el matí d’aquest diumenge i van ser condemnats per la via ràpida i alliberats.

Més o menys el mateix que li va passar a un turista de 35 anys que accedia de passatger en un turisme particular al Principat. En un control a la frontera del riu Runer els agents van fer aturar el vehicle al voral i van demanar si duien algun tipus d’estupefaent. Eren 2/4 d’11 del matí d’aquest diumenge. El passatger, davant la insistència dels agents i sabent-se mig descobert, va acabar entregant un embolcall amb 3,7 grams de cocaïna.

Comentaris (3)

Trending