Un obrer discuteix amb l’encarregat i li acaba pegant una fuetada a l’esquena amb un cable de coure

L’incident ha passat aquest matí a l’entrada d’Aubinyà; els dos implicats són treballadors del sector de la construcció i l’agressor ha estat detingut i posteriorment alliberat en espera que el citi la Batllia

Una vista del poble d'Aubinyà.
Una vista del poble d'Aubinyà. ARXIU

Una discussió entre dos operaris del sector de la construcció, encarregat un i peó l’altre, ha acabat amb una agressió del segon cap al primer i la detenció de l’agressor durant unes hores. El fet que ha motivat la discussió, a l’interior d’un vehicle a l’entrada d’Aubinyà, no ha transcendit. En un moment posterior a l’intercanvi de paraules molt pujat de to, l’obrer ha pegat el seu cap amb un cable de coure revestit de plàstic. La fuetada a l’esquena ha estat notable.

L’agredit ha denunciat els fets, que haurien estat a primera hora del matí, just després de l’inici de la jornada. L’operari, justament, estava treballant en una obra que hi ha a l’entrada del poble lauredià. Allà l’ha anat a buscar la policia. Es tracta d’un home resident de 55 anys que ja té altres antecedents. Després de prendre-li declaració i elaborar el dossier corresponent, el cos d’ordre, segons fonts veïnals coneixedores dels fets, hauria alliberat l’agressor.

Com sol ser habitual en casos que no revesteixen una especial gravetat -la detenció s’ha produït per un delicte contra la integritat física i moral-, una vegada fetes les diligències policials pertinents, el detingut ha quedat en llibertat en espera que la Batllia el citi per fer el procés judicial oportú. Se l’hauria de jutjar per una presumpta contravenció penal. Les fonts consultades no han pogut aclarir si els antecedents de l’inicialment detingut poden jugar-li en contra per al cas d’aquest dijous.

Comentaris (3)

Trending