Nova alerta de la policia pel segrest de comptes d’Instagram

El cos demana “atenció” davant missatges sospitosos, fins i tot si venen de contactes coneguts i insta a les víctimes a presentar la pertinent denúncia

Un dels missatges sospitosos.
Un dels missatges sospitosos.

L’onada de segrestos de comptes d’Instragram no s’atura. Així ho ha alertat la policia. Des del cos d’ordre s’ha tornat a fer una crida a la precaució en cas de rebre missatges estranys, fins i tot si provenen de persones conegudes. S’alerta que hi ha un risc elevat d’estafa i s’anima a les possibles víctimes a denunciar.

Ja fa dies que el fenomen s’ha detectat al país. A través de missatges fraudulents, els delinqüents acaben accedint als comptes de la xarxa social. I en moltes ocasions acaben apropiant-se i demanant als seus autèntics propietaris un rescat per poder tornar a accedir.

I aquesta setmana s’ha constatat que la situació no millora. Per això, el cos ha volgut reiterar l’avís via xarxes socials. Posant exemples dels missatges perillosos, s’alerta que es pari “atenció” si es reben, “encara que arribin de persones desconegudes”, ja que “volen prendre’t el perfil o estafar-te”. En cas d’haver estat víctima també es demana que es faci la pertinent denúncia.

Etiquetes

Comentaris

Trending