Nou acte vandàlic al berenador lauredià del Coll de la Plana

El comú tot just havia destinat 17.000 euros per reparar els danys causats per un atac al setembre i, dos dies després de reobrir-lo, ha aparegut ple de pintades

Pintades a una de les taules del berenador.
Pintades a una de les taules del berenador. Comú de Sant Julià de Lòria

Dos dies. Això és el temps que ha durat en perfecte estat el berenador del Coll de la Plana de Sant Julià després que el comú reparés el desperfectes causats els darrers mesos per actes incívics. Aquest dimarts, l’espai ha tornat a aparèixer seriosament danyat. En aquest cas, per pintades, que des de la corporació s’han tornat a denunciar.

Al setembre, el berenador ja va patir un acte de vandalisme que va provocar serioses destrosses. Es van fer pintades a les parets i es van trencar taules i bancs. Ara fa uns dies, es van tirar endavant els treballs per reparar-los, amb un cost estimat de 17.000 euros.

Una de les pintades aparegudes al berenador.

Relacionat

Un acte vandàlic fa malbé el berenador del Coll de la Plana

Aquests van concloure a temps perquè la zona estigués ja disponible per a la ciutadania el cap de setmana. I, malauradament, el berenador ha tornat a patir l’atac dels incívics. Ni dos dies ha durat en perfecte estat.

Estat que presenta una de les taules i els seus seients.

Relacionat

Les destrosses sofertes pel berenador lauredià del Coll de la Plana pugen a 17.000 euros

En aquest cas, novament parets i bancs van aparèixer plens de pintades, fet que des del comú s’ha volgut criticar des de les xarxes socials. A banda, també s’ha procedit a denunciar els fets davant de la policia amb l’esperança que es pugui trobar els autors dels actes vandàlics.

Comentaris (4)

Trending