Les destrosses sofertes pel berenador lauredià del Coll de la Plana pugen a 17.000 euros

El comú de Sant Julià, que ja va anunciar al seu dia els actes vandàlics a la policia, procedirà en breu a reparar els desperfectes, que afecten força globalment el recinte

Estat que presenta una de les taules i els seus seients.
Estat que presenta una de les taules i els seus seients. COMÚ DE SANT JULIÀ

Les destrosses sofertes els darrers mesos pel berenador del Coll de la Plana, a Sant Julià, han suposat un dany de 17.000 euros. Aquest és el cost que tindrà la reparació dels desperfectes, que han afectat força generalment tot el recinte, des de baranes trencades a taules i bancs de pedra també molt malmesos. El comú té intenció d’iniciar en breu la reparació dels danys que pateix el berenador.

El cost dels treballs i la voluntat d’iniciar-los en breu els ha anunciat el comú lauredià a través de les xarxes socials i en resposta a una reflexió feta per la consellera de la minoria comunal de Desperta Laurèdia Maria Àngels Aché. La consellera exposava en una piulada que “els darrers mesos el Coll de la Plana ha patit una sèrie d’actuacions incíviques. L’incivisme ens costa car i repercuteix en les finances comunals” i explicava que “cal fer un treball transversal de sensibilització i si és necessari també de sanció”.

El comú ha resposta Aché assegurant que ha denunciat en repetides ocasions que els berenadors pateixen les conseqüències de l’incivisme i recordant que els actes de vandalisme que van patir les instal·lacions del Coll de la Plana ja van ser denunciats al seu dia davant la policia.

Comentaris (5)

Trending