‘Noqueja’ una conductora ‘rival’ en el marc d’un incident de trànsit i fuig del lloc dels fets

Una discussió per una qüestió derivada de la circulació ha acabat amb una agressió al vial d’Encamp a primera hora d’aquesta tarda

Una imatge d'arxiu de les immediacions del nou vial.
Una imatge d'arxiu de les immediacions del nou vial. ARXIU

Una discussió de trànsit al vial d’Encamp ha acabat amb una batussa important entre dos conductors i amb l’agressió d’un a l’altra abans que el primer agafés el vehicle que conduïa, matriculat a l’Estat espanyol, i es donés a la fuga. L’incident ha estat tan remarcable que altres conductors que passaven per la zona en el moment del succés han acabat contactant la policia per advertir-la de la situació.

 

El fet, segons testimonis presencials, hauria passat poc després de 2/4 de 2 de la tarda al nou vial d’Encamp. Per causes que no han transcendit, dos vehicles, un de matriculat al Principat i un altre, amb dos ocupants, amb plaques espanyoles, feia una estona que se les portaven picades. Al vial en qüestió finalment s’han aturat els dos automòbils i sengles conductors han sortit dels habitacles.

En un moment donat, i en plena discussió, el conductor del cotxe espanyol ha deixat anar un cop de puny al rostre de la conductora resident que, de patac, ha caigut al terra. L’escena hauria resultat aparentment tan violenta -malgrat que els danys, almenys en principi, sortosament no haurien revestit gravetat, que diversos conductors que transitaven pel mateix indret han contactat amb la policia per comunicar-los el fet.

Però mentre que la primera patrulla interventora no ha arribat a lloc, el conductor espanyol ja s’havia enfilat al vehicle -un Renault Megane- i s’ha escapolit davant la incredulitat d’altres persones que han presenciat l’escena. No consta que hores d’ara s’hagi pogut enxampar el conductor agressor, mentre que l’agredida sí que hauria testimoniat davant els agents de la policia.

Comentaris (6)

Trending