Noqueja un altre client d’un local d’oci nocturn i el deixa inconscient

La policia va detenir la matinada de diumenge dos joves per altercats diferents vinculats a la festa nocturna i el consum d’alcohol, un a Andorra a Vella i l’altre al Pas de la Casa

Comentaris

Festa en un local d'oci nocturn.
Festa en un local d'oci nocturn. ARXIU

Festa i alcohol poden acabar malament. I sinó que els ho diguin a l’home que en un local d’Andorra la Vella va rebre, la matinada de diumenge, un cop de puny que el va deixar fora de joc una bona estona o als clients d’un establiment del Pas de la Casa que van veure com un turista es tornava boig i va acabar amenaçant de mort, fins i tot, un dels agents de policia que el va acabar detenint.

Dos dels incidents més greus dels darrers dies en què hi ha hagut d’intervenir la policia es van donar la matinada de diumenge. En un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, la policia va haver d’arrestar un resident de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per donar un cop de puny a un altre home, que hauria quedat inconscient durant una estona.

Aquella mateixa nit, al Pas de la Casa, es va haver de detenir un home no resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i d’un delicte contra la llibertat. L’home va entrar en un local d’oci nocturn que estava a punt de tancar i, quan li van indicar que havia de marxar, va començar a llençar taules i cadires a terra amb agressivitat. En el moment en què els agents van intervenir, l’home els va amenaçar de mort i va empentar un d’ells.

Els darrers dos dies la policia ha detingut dos homes més, tots dos residents al país, per possessió de drogues. Un d’ells, de 39 anys, va ser arrestat al Pas de la Casa amb 3,6 grams d’MDMA repartits en tres embolcalls. A l’altre, de 51 anys, se’l va detenir a la frontera del riu Runer per introduir 1,3 grams de cocaïna.

Finalment, pel que fa a la conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues, la policia ha detingut quatre persones més durant el cap de setmana. Es tracta d’una dona resident de 68 anys amb una taxa d’1,59, un home resident de 25 per un positiu d’1,28; i dos no residents de 40 i 26 anys amb 1,14 i 1,16 grams d’alcohol per litre de sang respectivament.

Comentaris (2)

Trending