Munta borratxo un altercat en un local d’oci nocturn i quan ja n’havia marxat insulta els policies

La detenció de l’home, un resident de 36 anys, es va produir a altes hores de la matinada de diumenge a prop de l’establiment en qüestió, a Andorra la Vella

Unes manilles de la policia andorrana.
Unes manilles de la policia andorrana. POLICIA ANDORRA

Visiblement beguts, estaven buscant brega a l’interior d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. Era matinada avançada de diumenge i vist que no hi havia manera que es comportessin, finalment els responsables de l’establiment van alertar la policia. Tot i acabar marxant contrariats del local, posteriorment a un d’ells no se li va acudir res més que insultar els agents que prèviament li havien demanat que toqués el dos. I davant tal comportant va ser detingut per un delicte de desobediència i injúries als funcionaris.

La detenció es va produir poc abans de 2/4 de 5 de la matinada de diumenge a prop del local en qüestió, a Andorra la Vella, i el detingut és un home resident de 36 anys. El requeriment el van efectuar treballadors del local d’oci, ja que hi havia dos homes que estaven alterant l’ordre en l’interior del recinte. Els agents interventors interpel·len els dos homes que buscaven brega, en un estat d’embriaguesa evident, i aquests desobeeixen reiteradament els manaments donats de marxar del lloc.

Van acabar tocant pirandó de mala gana i, una estona després i encara a prop del local en qüestió, els policies no van poder fer res més que acabar detenint un dels homes perquè malgrat tot, no parava d’insultar els policies. D’aquí el delicte d’injúries contra els funcionaris de la patrulla actuant, que novament van intentar, sense èxit, mirar que l’home, borratxo, deposés la seva actitud. Però no hi va haver manera.

ALTRES DETENCIONS

El cap de setmana, segons que ha comunicat aquest matí el cos, també hi ha hagut quatre detencions més a banda de la que l’Altaveu ja va avançar de divendres a l’avinguda Carlemany, en una terrassa d’un establiment de restauració. Diumenge a les 13.15 hores, a la frontera del riu Runer, es va detenir una dona no resident de 25 anys en possessió de 1,8 grams d’heroïna.

Els quatre policies que van anar a demanar explicacions a l'home que acabaria detingut, al centre.

Relacionat

Alterat per l’alcohol en una terrassa de Carlemany acaba detingut per enfrontar-se als policies

Aquesta passada matinada s’ha arrestat un home resident de 27 anys en possessió de 0,5 grams de cocaïna arran d’un control d’un vehicle que ell mateix conduïa. Ha donat positiu a la prova de tòxics salivar, amb la qual cosa se li ha imputat, també, per un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Pel mig, durant el cap de setmana, s’han detingut dos homes residents de 23 anys i 53 anys per delicte contra la seguretat col·lectiva  – amb taxes de 1,43 i 0,99 g/l. respectivament -.

Comentaris (1)

Trending