Alterat per l’alcohol en una terrassa de Carlemany acaba detingut per enfrontar-se als policies

Un resident de mitjana edat que estava anit a la zona exterior d’un local de restauració de l’avinguda escaldenca, va acabar controlat per negar-se a ser identificat i arrestat després per armar batussa al cotxe policial i al despatx

Els quatre policies que van anar a demanar explicacions a l'home que acabaria detingut, al centre.
Els quatre policies que van anar a demanar explicacions a l'home que acabaria detingut, al centre.

Visiblement begut, s’estava en la terrassa d’un establiment de restauració de l’avinguda Carlemany. Eren passades les vuit de la tarda i l’excés d’alcohol, suposadament, l’hauria portat a molestar una mica altres clients i persones que circulaven per la zona. Avisada la policia, es van presentar fins a quatre agents que van demanar-li que s’identifiqués. I és aquí quan van començar els ‘problemes’ que acabarien amb una detenció per un delicte contra l’honor i un altre contra la funció pública.

L’home, resident de mitjana edat, es va negar a identificar-se, però en el marc d’un diàleg amb els funcionaris de policia va ‘exigir’ als agents que l’emmanillessin. Els policies haurien accedit com a mesura de control i amb la voluntat, han assegurat les fonts, de traslladar-lo al despatx central perquè allí, en un entorn suposadament més assossegat, s’identifiqués degudament i prengués consciència que havia de deixar de molestar a la via pública.

Però hi va haver un gir de guió i l’ara emmanillat, que no encara detingut, ja dins el cotxe policial va començar a tenir un comportament fora de lloc, segons les fonts policials consultades, amb els agents. Dins el vehicle va començar a repartir cops de cap a tort i a dret i insultar sense manies i amb contundència els funcionaris. L’escenari de la responsabilitat de l’home ja va començar a canviar. Però no el seu comportament, que continuava sent, ara, fora del tolerable.

Els crits i el soroll, els insults -que no amenaces, en principi almenys- van continuar essent ja al despatx policial. I allí sí que es va formalitzar la detenció. Per un delicte contra la funció pública i un altre contra l’honor, per les injúries i altres improperis que va deixar anar. L’arrest es va formalitzar al tomb de les 9 de la nit i l’home s’ha pogut calmar passant la nit a les cel·les de les dependències policials. Durant la jornada d’aquest dissabte hauria de passar a disposició judicial.

Comentaris (14)

Trending