Multats 22 joves que feien una festa privada a un garatge del Pas

La policia els va localitzar el passat diumenge, poc després de les set del matí, els va identificar i va iniciar el procediment sancionador seguint els canvis a les Lleis de Sanitat i Seguretat Pública

Una vista del Pas de la Casa.
Una vista del Pas de la Casa. ARXIU

Encara hi ha un cert nombre de persones que no acaben d’entendre la necessitat de complir les mesures restrictives per evitar l’expansió del coronavirus. I, en aquest cas, és a la policia que li toca actuar. Ho va haver de fer el passat diumenge per aturar una festa amb joves que es va celebrar a un garatge del Pas de la Casa. Fins a 22 persones van ser localitzades i se’ls va obrir acta de sanció.

Els fets van tenir lloc a última hora de la matinada de dissabte a diumenge. Alertats pels veïns, patrulles del cos d’ordre es van presentar a l’edifici. A l’aparcament privat de l’immoble s’estava realitzant tota una festa. Tot fa pensar que des de feia hores.

Un cop allà, els agents desplaçats van localitzar fins a 22 persones. Les fonts consultades deixen clar que en cap moment se seguien les mesures sanitàries per evitar el contagi amb la Covid-19. Ni distància social ni mascaretes. Evidentment, la festa tampoc estava autoritzada.

Els assistents tenien entre 17 i 22 anys. Tots i cadascun d’ells van ser identificats i se’ls va notificar l’inici d’un procediment sancionador. En aquest cas, ja s’empra la modificació de la Llei de Seguretat Ciutadana i la de Sanitat aprovada al desembre pel Consell General. En funció de quin text s’apliqui la multa pot anar dels 200 als 500 euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending