El motorista ferit en l’accident a la Bartra, fora de perill

Es troba ingressat a Sant Pau, a Barcelona, on va ser traslladat en helicòpter i ara els metges han de valorar si han d’operar alguna de les nombroses fractures sofertes en el sinistre

L'accident ha passat a l'altura de Valira Nova.
L'accident ha passat a l'altura de Valira Nova.

El jove motorista que va patir ferides molt greus aquest divendres en un accident a la zona de Valira Nova està fora de perill. El noi es recupera ingressat a l’hospital de Sant Pau, a Barcelona, on va ser traslladat en helicòpter un cop constatat que les conseqüències del xoc eren considerables. Ara, cal veure quin és el millor tractament i, sobretot, si cal operar-lo d’alguna de les fractures sofertes.

L’accident va tenir lloc divendres a primera hora de la tarda. A banda de la moto, es van veure implicats dos turismes. Tots tres vehicles, matriculats al Principat. El jove que conduïda el de dues rodes va ser qui més malparat va sortir.

Va patir, segons fonts sanitàries, fractures a la tíbia i al peroné, així com també al braç. El que més preocupa, ara per ara, és el fort traumatisme a la pelvis. A l’hospital de Meritxell, vista la gravetat de les ferides, es va optar per traslladar-lo en helicòpter cap a Barcelona, on roman ingressat.

Afortunadament, però, ja fora de perill. No es tem per la seva vida. Ara bé, s’està valorant si val fer alguna intervenció quirúrgica o no, especialment per abordar la fractura que té a la pelvis.

Etiquetes

Comentaris

Trending