Els Mossos denuncien un motorista resident a Andorra per circular a 199 km/h a l'Alt Urgell

El conductor, controlat en un lloc limitat a 90 km/h, haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell

El motorista circulant per la N-260 aquest dissabte a 199 km/h.
El motorista circulant per la N-260 aquest dissabte a 199 km/h. Mossos d'Esquadra

Els mossos d’Esquadra van denunciar penalment aquest dissabte un home, de 53 anys, i veí d'Andorra, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. Els agents de trànsit van muntar un control de velocitat a l’altura del punt quilomètric 232 de la N-260, dins del terme municipal de la població de Montferrer (Alt Urgell).

Poc després de les 18 hores van detectar una motocicleta circulant a 199 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Els agents van aturar la motocicleta i es va denunciar penalment al conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit al circular amb una velocitat penalment punible.

El conductor haurà de comparèixer, quan sigui requerit, davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell. D’altra banda, el vehicle va ser immobilitzat i posat a disposició de l’autoritat judicial.

Comentaris (5)

Trending