Mor l’home que al gener es va precipitar per un celobert d’un edifici de l’avinguda Carlemany

Daniel Mejías, de 40 anys, va arribar al país per jugar en diferents equips de les lligues nacionals de futbol després de passar pel planter del Barça, ha estat diversos mesos intubat a l’UCI i a la unitat de pal·liatius de l’hospital després de sofrir lesions cerebrals irreparables

L'edifici a l'interior del qual van passar els fets.
L'edifici a l'interior del qual van passar els fets. Toni Solanelles

L’home que el 15 de gener es va precipitar des d’una altura d’un quart pis pel celobert d’un edifici de l’avinguda Carlemany ha mort aquesta passada nit. De fet, les lesions que es va fer producte de la caiguda eren neurològicament irreparables. El malaurat resident, de 40 anys en l’actualitat, havia arribat al Principat fa prop de tres lustres. Havia vingut a jugar a futbol i, de fet, va passar per diversos equips de les lligues nacionals després de formar-se en les categories inferiors del Barça.

Després de l’accident, totalment fortuït però vinculat a una activitat poc recomanable -l’home va acudir al domicili d’una amiga seva i en no respondre-li ningú des del pis hi va voler entrar per una finestra del celobert-, el ferit, Daniel Mejías, va ser traslladat a un centre sanitari de Barcelona. Se’l va poder estabilitzar però ja es va advertir que les lesions eren incompatibles amb la vida en major o menor temps. Per això se’l va tornar a enviar cap al Principat, on hi té la família, i on ha estat intubat a l’UCI de l’hospital durant un temps i, després, a la planta de pal·liatius.

Cotxes de policia i bombers i, al fons, el furgó de la policia científica davant l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Relacionat

Mobilització de policia i bombers a l’avinguda Carlemany per rescatar un home precipitat

Quan el dissabte al vespre de gener que va passar el succés es van activar els equips d’emergència, inicialment es donava per fet que era un suïcidi consumat. Quan els sanitaris van poder arribar fins on havia caigut l’home, van veure que encara es trobava en vida. La investigació va poder determinar que no s’havia tractat pas d’una caiguda voluntària sinó fortuïta. I que l’home va fer un pas en fals en voler sortir del domicili on havia anat per una finestra que donava al celobert.

Arran de tot plegat es va detenir la dona a qui suposadament havia anat a veure l’ara difunt. Se la relacionava amb una qüestió de droga i es pressuposava, almenys a l’inici, que subministrava cocaïna a l’home que ha mort aquesta nit passada.

La missa funeral en record de Mejías, que va disputar cinc partits amb la selecciona andorrana absoluta de futbol, es farà aquest dijous a 2/4 de 4 de la tarda a l’església de Sant Julià. Prèviament, aquest mateix dimecres, la família rebrà la vetlla a les sales del tanatori nacional, a tocar de l’hospital, de les 4 a les 8 de la tarda i, demà, dijous, la vetlla serà de les 11 del matí a les 3 de la tarda.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending