Mobilització de policia i bombers a l’avinguda Carlemany per rescatar un home precipitat

L’equip d’emergències s’ha endut la víctima, que hauria caigut per un pati interior de l’immoble número 51 del cèntric vial escaldenc, amb un fil de vida

Comentaris

Cotxes de policia i bombers i, al fons, el furgó de la policia científica davant l'immoble on hi ha hagut l'incident.
Cotxes de policia i bombers i, al fons, el furgó de la policia científica davant l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Patrulles de la policia i equips sanitaris amb els bombers al capdavant s’han hagut de mobilitzar aquest vespre per rescatar un home que s’ha precipitat per un pati interior de l’immoble número 51 de l’avinguda Carlemany. La víctima, amb un fil de vida i sobre la qual es prediuen els pitjors pronòstics, ha estat extreta a l’exterior, per situar-la a l’ambulància, a través d’una botiga que hi ha a la planta baixa de l’edifici.

L’alerta s’hauria activat una estona abans de les 9 de la nit. I en un primer moment semblava que la persona que hauria caigut pel celobert de l’immoble que queda just al costat del que va sofrir un luctuós incendi durant el confinament de l’inici de la pandèmia era ja difunta. Els bombers han pogut rescatar l’home, com s’ha dit, amb el fil de vida amb el qual s’ha traslladat a l’hospital. Els pronòstics són molt poc encoratjadors.

bombers
L'ambulància just davant de l'immoble on hi ha hagut l'incident.

Per ara no ha transcendit ni la identitat ni l’edat de la víctima. En aquella zona hi ha tot sovint conflictes veïnals i disputes. En tot cas, els investigadors hauran de determinar si hi ha indicis de criminalitat o si bé, per contra, i com sembla inicialment, l’home s’hauria precipitat pel pati interior de l’immoble per voluntat pròpia. O si ha estat un simple accident.

Comentaris (7)

Trending