Mor un home de 60 anys en sentir-se indisposat mentre baixava amb el Tobotronc

Amb patologies coronàries prèvies, el turista no va poder superar la fallada cardíaca que va sofrir aquest diumenge poc després d’iniciar el recorregut en el giny de Naturland

Una imatge d'arxiu del Tobotronc.
Una imatge d'arxiu del Tobotronc. ARXIU

Un home de 60 anys va morir aquest diumenge arran de la fallada cardíaca que va patir mentre baixava amb el Tobotronc, l’atracció de referència de Naturland. Tot i les maniobres de reanimació que se li van fer sobre el terreny i malgrat ser traslladat una estona després en helicòpter fins a l’hospital, no va poder superar la dolença. Durant una bona estona, l’atracció va haver d’evacuar-se i aturar la seva activitat.

L’incident va tenir lloc a mig matí d’aquest diumenge. Poc després d’iniciar el recorregut, l’home, que segons fonts mèdiques ja patia patologies coronàries, es va sentir indisposat. Va aconseguir baixar de la vagoneta mentre que la seva parella, que baixava amb ell, advertia el servei d’emergència del parc alhora que alertava altres viatgers perquè frenessin. Responsables de l’atracció ràpidament s’haurien desplaçat fins a la zona tot activant els protocols previstos per a l’ocasió i posant en pràctica les maniobres de reanimació que no van funcionar.

Amb tot, una estona després d’iniciades aquestes maniobres, un helicòpter sanitari es va traslladar fins a l’indret per portar l’home fins a l’hospital, on no es va poder fer gran cosa més que certificar la defunció del turista. Encara que no hi ha dubte que es tracta de causes naturals alienes a l’estació, hi ha oberta una investigació per aclarir les circumstàncies del fet i avaluar si tots els protocols més la intervenció posterior dels serveis d’emergència sanitària van funcionar correctament.

Comentaris (2)

Trending