La molèstia (i alguna agressió) en locals d’oci nocturn ‘es cobra’ dues detencions

A la mateixa hora de la matinada de dissabte i diumenge la policia va arrestar dos residents, el primer de 27 anys i el segon de 19, per generar problemes i fins i tot agredir en discoteques de la capital i després encarar-se als agents

Il·luminació en un local d'oci nocturn.
Il·luminació en un local d'oci nocturn. ARXIU

Molestar i fins i tot agredir. En locals d’oci nocturn d’Andorra la Vella. Amb 24 hores de diferència aquest cap de setmana la policia ha hagut de detenir dos residents que van armar-la en discoteques, ja fos amb altres clients, ja fos amb algun empleat de l’establiment. I, a més a més, després s’acabarien encarant amb els agents de policia que els van anar a demanar comptes.

El primer cas va ser poc després de les 5 del matí de dissabte. Un home resident de 27 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra l’honor -injúries-, llibertat -amenaces- i la funció pública -desobediència i resistència- a més a més d0un delicte contra la salut pública perquè se’l va trobar en possessió d’1,5 grams de cocaïna. La policia va haver d’acudir en un local d’oci nocturn requerida pels responsables de l’establiment en tenir problemes amb una persona que molesta a la resta de clients. Al lloc detenció de l’interessat en tenir una reacció desproporcionada envers els agents en el moment de ser controlat.

El segon cas va ser a la mateixa hora per del matí de diumenge. Un home resident de 19 anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral -lesions-. En aquest cas, el jove detingut estava en un local d’oci també d’Andorra la Vella i en un moment donat va acabar agredint un empleat causant-li una ferida oberta al front.

Comentaris (1)

Trending