Mobilització del SUM per contenir una persona alterada a Jovial

Després d’uns moments de neguit i amb una patrulla policial vetllant a certa distància per si succeïa alguna cosa, el procés s’ha pogut fer amb normalitat

L'ambulància marxant de la zona.
L'ambulància marxant de la zona. ALTAVEU MÈDIA

Una ambulància del SUM s’ha hagut de mobilitzar aquesta tarda, passades les 7, per dur a terme una contenció d’una persona alterada a la zona de Terravella, en els habitatges de Jovial. La presència durant força estona del vehicle medicalitzat i d’una patrulla policial, tots dos amb les senyals lumíniques en marxa, ha provocat un cert neguit entre els veïns de la zona.

No obstant això, els policies només hi han acudit, com fan en altres casos similars, per si hi havia alguna complicació. En cas contrari, segueixen l’operació des de la distància i ni tan sols intervenen. I aquest ha estat el cas. Quan es parla de contenció, segons que han explicat experts sanitaris, es refereix a controls que s’han de fer per temes gairebé sempre relacionats amb la salut mental i que tot sovint acaben amb un ingrés hospitalari forçós. A quarts de nou del vespre, el SUM ha pogut enfilar cap a l’hospital.

Etiquetes

Comentaris

Trending