Mobilització a Ordino per ‘recuperar’ un menor que ha quedat tancat en un vehicle

La mare hauria deixat l’infant dins del turisme amb tan mala sort que també hi haurien quedat les claus i la policia ha hagut de trencar el vidre d’una finestra

Un agent de policia amb un mall a la mà al costat del cotxe on ha quedat tancat el menor.
Un agent de policia amb un mall a la mà al costat del cotxe on ha quedat tancat el menor.

Policia i bombers s’han hagut de mobilitzar passades les 7 de la tarda al centre d’Ordino davant el fet que un menor ha quedat tancat dins d’un vehicle. El turisme en qüestió estava estacionat al carrer Cinto Verdaguer, el vial que porta cap a l’Auditori Nacional, i després de valorar diverses alternatives s’ha hagut de trencar, aparentment, el vidre d’una finestra per poder ‘recuperar’ l’infant.

Davant l’alerta donada pels familiars, que haurien vist com el bebè quedava tancat al vehicle amb tan mala fortuna que també han quedat a l’interior les claus del cotxe, s’han activat dotacions de la policia i també dels bombers. Després de valorar diverses alternatives, especialment per evitar riscos de cara a l'infant, poc abans de les 8 de la tarda s’ha pogut treure el bebè de l’interior del turisme en perfectes condicions, més enllà de l’ensurt que ha afectat tant o més els familiars adults.

Comentaris

Trending