La policia controla dos joves per l’incendi que ha cremat un cobert metàl·lic al rec del Solà

(AMB VÍDEOS) El foc s’ha escampat per una superfície de cent metres quadrats de vegetació, molt seca, a un indret conegut com el Roc dels Pouets, en una zona on hi ha un magatzem d’una constructora mig abandonat

El mòdul metàl·lic on s'ha originat l'incendi.
El mòdul metàl·lic on s'ha originat l'incendi. BOMBERS D'ANDORRA

La policia ha controlat aquesta tarda dos joves en relació amb el foc que ha afectat una mena de barraca o mòdul metàl·lic prefabricat i que ha cremat, també, un centenar de metres quadrats de vegetació al rec del Solà. El cobert faria part d’un recinte actualment mig abandonat que hauria servit de magatzem d’una constructora a l’indret conegut com el Roc dels Pouets, a Andorra la Vella. Els bombers han invertit un parell d’hores en donar per extingit l’incendi.

El cos d’extinció ha rebut l’avís a 1/4 de 6 de la tarda. Els veïns de la zona que haurien alertat del foc haurien informat també que havien vist marxar corrents del lloc un grup de joves. Suposadament, dos d’ells haurien estat controlats posteriorment per agents de policia, que també s’han desplaçat fins al lloc dels fets. L’incendi ha estat més espectacular perquè a l’interior del mòdul metàl·lic hi havia almenys un pneumàtic i fusta. Res de valor però sí molt inflamable.

Els bombers s’han traslladat fins a l’indret, a un centenar de metres en direcció a la Massana del col·legi Sant Ermengol, amb quatre vehicles, dos d’ells d’aigua. Els agents han hagut d’invertir uns 3.500 litres d’aigua per sufocar el foc, que ha ‘sortit’ de la barraca metàl·lica i s’ha escampat pels matolls i el sotabosc que hi havia a la zona, que com han explicat fonts del cos d’extinció d’incendis està molt seca.

El foc també s’hauria agafat a algun arbre. Les fonts consultades han assegurat que els bombers no han trobat cap element que es pugui considerar font origen del foc. Amb tot, però, tampoc hi hauria, aparentment, cap causa natural que es pogués establir com a iniciadora de les flames. Malgrat que no ha transcendit quin tipus de delicte o responsabilitat s’hauria atribuït als dos joves controlats, les fonts consultades han assegurat que no hi ha dubte que hi tindrien una relació directa.

 

Comentaris (3)

Trending