Mobilització per dos accidents amb motos implicades a diferents punts de la xarxa viària

Policia i Bombers s’han hagut de traslladar fins a Serra de l’honor, a la Massana, i fins a Ciutat de Valls, a Andorra la Vella, pels dos xocs

Els agents a Ciutat de Valls, on s'ha produït l'accident.
Els agents a Ciutat de Valls, on s'ha produït l'accident.

Gairebé al mateix temps s’han produït dos accidents amb motos implicades a diferents punts de la xarxa viària del país que han fet que els efectius s’hagin hagut de mobilitzar. El primer d’ells ha tingut lloc a Serra de l’honor, a la Massana, i l’altre a Ciutat de Valls, a Andorra la Vella. Fins allà s’han desplaçat la Policia i Bombers.

El primer accident ha tingut lloc a la Massana, a la zona de la Serra de l’honor, a les 12:57h. Els implicats han estat una furgoneta Citroën Nemo i una motocicleta Yamaha YP 125 R, ambdós amb matrícula del Principat. En principi, i de forma lleu, únicament ha estat ferit el conductor de la moto, un resident de 30 anys. El trànsit s’ha hagut de tallar a causa del xoc, però s’ha restablert de forma relativament ràpida.

Únicament tres minuts després ha tingut lloc a Ciutat de Valls, a Andorra la Vella, una col·lisió amb unes característiques força similars. En aquesta ocasió ha estat una furgoneta Peugeot J5 i una motocicleta Yamaha NMAX, ambdós també amb matrícula del Principat. També ha resultat ferit el conductor de la moto, un resident de 55 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending