Mobilització dels bombers per una forta fumera a tocar el pont dels Escalls

La primera intervenció ha descartat que sigui res especialment greu però la crema d’uns matolls hauria causat l’alerta i un cert temor que ha quedat en no-res

Dispositius dels bombers a l'avinguda dels Escalls.
Dispositius dels bombers a l'avinguda dels Escalls.

Dotacions dels bombers s’han hagut de mobilitzar poc abans de 2/4 de 9 d’aquest vespre per una alerta que informava que es desprenia una intensa fumera d’una zona molt propera al pont dels Escalls. El fet que a la zona hi hagi una residència i que no és la primera vegada que hi ha algun ensurt mínimament seriós a la zona ha comportat que el desplegament, habitual d’altra banda, es dugués amb celeritat.

Quan els agents del cos de salvament i extinció d’incendis han arribat al lloc d’on provenia l’avís, han pogut observar com, probablement, no hi havia més que la crema d’uns matolls -caldrà aclarir en quines condicions, per part de qui i si es gaudia d’alguna mena d’autorització- que estaria desprenent, un fort i intens fum més enllà de cremar amb amb flama baixa. Més enllà d’això, segons les fonts consultades, no semblava que hi hagués d’haver més elements de perill (tot i la proximitat d'un habitatge que en cap cas s'ha vist afectat). Menys encara una vegada extingides les flames.

WhatsApp Image 2021 10 13 at 20.42.36
Els matolls cremant.

 

Comentaris

Trending