Mobilització dels bombers per una forta fumera a tocar el pont dels Escalls

La primera intervenció ha descartat que sigui res especialment greu però la crema d’uns matolls hauria causat l’alerta i un cert temor que ha quedat en no-res

Dispositius dels bombers a l'avinguda dels Escalls.
Dispositius dels bombers a l'avinguda dels Escalls.

Dotacions dels bombers s’han hagut de mobilitzar poc abans de 2/4 de 9 d’aquest vespre per una alerta que informava que es desprenia una intensa fumera d’una zona molt propera al pont dels Escalls. El fet que a la zona hi hagi una residència i que no és la primera vegada que hi ha algun ensurt mínimament seriós a la zona ha comportat que el desplegament, habitual d’altra banda, es dugués amb celeritat.

Quan els agents del cos de salvament i extinció d’incendis han arribat al lloc d’on provenia l’avís, han pogut observar com, probablement, no hi havia més que la crema d’uns matolls -caldrà aclarir en quines condicions, per part de qui i si es gaudia d’alguna mena d’autorització- que estaria desprenent, un fort i intens fum més enllà de cremar amb amb flama baixa. Més enllà d’això, segons les fonts consultades, no semblava que hi hagués d’haver més elements de perill (tot i la proximitat d'un habitatge que en cap cas s'ha vist afectat). Menys encara una vegada extingides les flames.

WhatsApp Image 2021 10 13 at 20.42.36
Els matolls cremant.

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.