Mobilització dels bombers a la carretera de la Comella per l’alerta de fum a una fàbrica

Les dotacions del cos han hagut d’intervenir en dues ocasions més al llarg de la tarda, una d’elles a la Massana per un incident a una de les urbanitzacions i l’altra per un petit incendi al Tarter

Un detall del parc central de bombers.
Un detall del parc central de bombers. Toni Solanelles

Els bombers han hagut de realitzar al llarg de la tarda fins a tres sortides per diferents avisos de possibles incendis. La darrera a la carretera de la Comella, a Andorra la Vella, on s’ha detectat fum sortint d’una de les fàbriques que hi ha a la zona. Tot i que s’ha controlat ràpidament, els efectius encara es troben operant. Així mateix, s’ha hagut d’acudir també a la Massana per un incident amb una casa d’una de les urbanitzacions i al Tarter per un petit incendi.

Al volt de les 20:30 h els bombers han acudit a la carretera de la Comella perquè s’ha detectat fum sortint de l’obrador de productes càrnics que hi ha a la zona. En arribar s’ha procedit a desallotjar als veïns per poder fer l’actuació. S’ha constatat que la fumera procedia de les neveres que hi havia a l’interior, i s’ha pogut controlar ràpidament.

A primera hora de la tarda una dotació s’ha hagut de traslladar fins a la urbanització els oriosos, a la Massana, per haver-se detectat fum sortint d’uns dels xalets. Aparentment, el problema s’ha degut a les parets calefactables de l’habitatge i s’ha hagut de refrigerar la zona.

Més tard, cap a les 19:00h, s’ha detectat un petit incendi al Tarter, que també s’ha pogut controlar ràpidament. Es tractaria d’un petit foc de xemeneia que ha requerit diverses dotacions, però que s’ha extingit amb facilitat.

Comentaris

Trending