Mobilització per atendre un home que ha patit una aturada cardíaca al rec de l’Obac

Efectius de bombers, SUM i policia s’ha desplaçat a la zona però no han pogut evitar la defunció del padrí, d’uns 80 anys d’edat

Comentaris

Efectius dels cossos de seguretat a la zona on s'ha trobat l'home.
Efectius dels cossos de seguretat a la zona on s'ha trobat l'home. G. P.

Efectius de bombers, del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM), de la policia i del servei de circulació d’Escaldes-Engordany s’han mobilitzat aquesta tarda per atendre un padrí que hauria patit una indisposició quan passejava pel rec de l’Obac. Malauradament, malgrat els esforços de tots ells, no han pogut fer res per salvar la vida de l’home. La primera hipòtesi és que hauria patit una aturada cardíaca.

L’avís s’ha rebut pels volts de les set del vespre. La víctima ha estat localitzada a la zona del rec de l’Obac, prop de l’accés que hi ha a la carretera general 2 al costat de la rotonda que dona accés al carrer Ciutat de Sabadell. Ràpidament, s’han mobilitzat efectius dels diferents cossos de seguretat. S’han desplaçat dues ambulàncies, una del cos de bombers i una altra de SUM. També hi ha actuat una patrulla del cos de policia i efectius del servei de circulació escaldenc, per evitar problemes de trànsit.

El desplegament, però, ha estat infructuós. Tot i atendre l’home, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. La hipòtesi apunta que el padrí, d’uns vuitanta anys, ha patit una aturada cardíaca de la qual no s’ha pogut recuperar.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending