El metge a que va morir al Comapedrosa va rodolar uns quaranta metres després de relliscar

Xavier Trallero va estar molts anys vinculat a la Mútua Universal i ara feia tres anys que exercia a Europrincipat, com a especialista en medicina del treball

L'accident va passar en les immediacions del refugi.
L'accident va passar en les immediacions del refugi. ARXIU

Les ferides que es va fer l’excursionista que dissabte a la tarda va morir al parc natural del Comapedrosa eren totalment incompatibles amb la vida. Especialment les que va patir al crani. Malauradament, i arran d’una inoportuna relliscada a la pala dreta del cim, ja de baixada i en les proximitats del refugi, l’home, de 60 anys, va rodolar uns quaranta metres pendent avall. Quan els equips d’emergència van arribar al lloc de l’accident no van poder fer res per salvar la vida a l’home.

Inicialment es va advertir d’un accident sofert per una persona no resident, per un turista. I d’aquí la confusió posterior. Però el finat, era resident al Principat tal i com l’Altaveu va avançar aquest diumenge. Es tracta del metge especialista en medicina del treball i salut laboral Xavier Trallero Vilar. Durant pràcticament tota la seva vida laboral va estar vinculat a la Mútua Universal, a l’Estat espanyol, desenvolupant diversos càrrecs i col·laborant també amb altres firmes, sempre en el marc de la seva especialitat.

L'accident va succeir en les immediacions del refugi del Comapedrosa.

Relacionat

El mort al Comapedrosa és un metge expert en salut laboral que feia tres anys que exercia a Andorra

Des de fa uns tres anys, que prestava servei per Europrincipat, del grup de prevenció i control de qualitat Unida. Trallero era un dels dos facultatius que feien revisions en aquest centre, ubicat al complexe escaldenc Parc Salita, molt a prop del comú i en el mateix recinte que el servei de circulació. Malgrat que va trigar a transcendir la identitat del difunt, quan aquesta circumstància va passar va començar a generar una notable commoció entre els seus companys, especialment aquells de la divisió de prevenció de l’esmentat grup empresarial.

L'helicòpter enlairant-se en les immediacions de l'hospital aquesta tarda.

Relacionat

Una relliscada hauria causat el desenllaç fatal del turista mort a prop del refugi del Comapedrosa

Xavier Trallero estava establert formalment al Principat però majoritàriament hi feia vida de dilluns a divendres. Els caps de setmana els solia passar a Barcelona i rodalies, d’on era originari i on hi té establerta tota la família més propera. De fet, una vegada feta aquest dilluns la corresponent analítica forense, l’autòpsia, i després que aquest dimarts es completin altres tràmits legals, es preveu que no més tard de dimecres el fèretre amb les restes del metge siguin traslladades cap a la capital catalana. Encara que hi ha serrells per tancar, tots els actes de comiat que es facin en memòria de Trallero es faran a Barcelona, probablement dijous, i al Tanatori de les Corts.

Comentaris (2)

Trending