La ‘lia’ per mirar d’entrar en un restaurant del Parc Central i acaba controlat per conduir begut

Poc abans de la mitjanit passada la policia ha hagut d’aturar un Mercedes espanyol després els responsables del local alertessin que hi havia un suposat client que estava embolicant la troca a l’entrada visiblement embriagat i que deia que volia agafar el cotxe

Un rètol per distingir l'espai per estacionar reservat a la policia.
Un rètol per distingir l'espai per estacionar reservat a la policia. Toni Solanelles

Un turista espanyol ha acabat aquesta mitjanit passada controlat a la rotonda de Josep Escaler, a Andorra la Vella, després que els responsables del restaurant del Parc Central alertessin que hi havia un home que estava embolicant la troca a l’entrada de l’establiment i que pretenia agafar el vehicle tot i que semblava que manifestament estava sota els efectes de l’alcohol.

En efecte, poc abans de la mitjanit, l’home va voler entrar al local esmentat i veient l’estat que presentava, se li va denegar l’accés. Conseqüentment, el suposat client va exigir el full de reclamacions als responsables de l’establiment. Per no esverar més la ‘fera’, els representants del restaurant van accedir a la petició i van alertar a la policia, tenint en compte que havien advertit la possibilitat manifestada obertament per l’implicat que pensava agafar el cotxe.

I efectivament, es va posar al volant d’un Mercedes matriculat a l’Estat espanyol que encara no va fer uns quants metres en direcció nord i va ser aturat per un cotxe patrulla de la policia, que va haver de conduir el controlat cap al despatx central per dur a terme el procediment corresponent per a l'ocasió.

Comentaris

Trending