Investiguen la sostracció de més de tres mil euros en efectiu d’un supermercat d’Encamp

Malgrat que totes les hipòtesis estan obertes, la primera sospita és que qui va agafar els diners coneixeria, com a mínim, el funcionament de l’establiment

Un dels accessos al supermercat afectat.
Un dels accessos al supermercat afectat. ARXIU

La policia investiga la sostracció de més de tres mil euros en efectiu d’un supermercat d’Encamp, una sostracció que s’hauria fet sense cap mena de força. Malgrat que totes les hipòtesis estan obertes, la sospita principal és que qui s’hauria endut els diners seria coneixedor del funcionament de l’establiment. O ell o qui hauria donat les eventuals instruccions a l’autor material de la sostracció.

Els fets haurien passat aquest dissabte al matí durant un petit lapse de temps. Encara que també podria ser un descuit, aquesta hipòtesi és poc probable atès que els diners estaven en un petit despatx que hi ha a l’establiment, a l’avinguda François Miterrand encampadana. La sostracció s’hauria produït en un moment en què no hi havia ningú en aquesta estança. I segons les fonts consultades, que aquest espai quedi momentàniament sol però accessible, obert, és un moment molt concret de la jornada.

Malgrat que no han transcendit detalls d’on eren els diners, sí que se sap que la persona que se’ls va endur no va haver de fer grans esforços ni va haver de forçar res per endur-se els bitllets, en una quantitat que les fonts han situat entre els tres mil i els quatre mil euros. El fet hauria ocorregut en el curt període de temps que la persona que normalment ocupa el despatx en qüestió, que queda en un lateral de l’establiment, s’hauria absentat de l’estança i hi hauria tornat.

De seguida que els responsables del comerç es van adonar de la desaparició dels diners, es va avisar la policia, que es va posar en marxa per mirar de recuperar el màxim d’elements que puguin permetre dur a la identificació del lladre o lladres. Fonts coneixedores del cas han assegurat que la policia hauria recuperat empremtes del lloc on van desaparèixer els diners. Això no vol dir, però, que siguin de la persona que se’n va endur la recaptació. També es mirarà de recuperar eventuals gravacions que puguin haver fet càmeres de videovigilància de la zona.

Comentaris

Trending