Intervenció policial al centre d’Andorra la Vella per un conflicte entre responsables d’un comerç

Fins a tres patrulles diferents s’han desplaçat fins carrer Pau Casals de la capital davant de l’advertència d’una persona que se sentia amenaçat per altres persones

Un dels cotxes patrulla en primer terme amb els agents, al fons, encerclant l'implicat.
Un dels cotxes patrulla en primer terme amb els agents, al fons, encerclant l'implicat. Toni Solanelles

Tres patrulles diferents de la policia -un d’elles de la trànsit- s’han desplaçat aquesta tarda fins al carrer Pau Casals d’Andorra la Vella, al centre de la parròquia, davant l’avís d’una persona que se sentia amenaçat per altres persones en un establiment de restauració de la zona. Després d’uns moments de tensió, el neguit s’hauria rebaixat i, d’entrada, no s’ha practicat cap detenció. Una agent del servei de circulació ha estat present també a la zona per tal de contribuir a regular la circulació s’hi hagués estat necessari.

La situació s’ha donat en un moment que diferents pares amb els seus fills estaven en l’establiment on s’hauria originat el problema. La presència d’almenys mitja dotzena d’agents de policia uniformats ha causat una notable expectació, tant entre els vianants (el carrer en qüestió desemboca a l’avinguda Meritxell) com entre els empleats i clients d’establiments propers al lloc on s’ha fet el desplegament policial.

Segons fonts coneixedores del cas, fa temps que en el comerç origen del conflicte hi ha diferències de caràcter mercantil entre diversos dels responsables o representants de l’establiment. Producte d’aquestes diferències que ja s’estan debatent en l’àmbit del dret civil s’hauria enfilat aquest dijous la tensió entre els intervinents en el conflicte. Com que producte de la pandèmia les reaccions són més inesperades, per això més patrulles del que hauria estat normal en una altra època s’han adreçat fins al lloc.

Comentaris (1)

Trending