Un intercanvi de paraules banal però ‘regat’ per l’alcohol acaba en baralla a la via pública

La policia ha hagut de detenir aquesta matinada a prop de l’estació d’autobusos un home que ha causat lesions a una parella que, com l’agressor, anava pel carrer

Ronda nocturna d'una patrulla policial.
Ronda nocturna d'una patrulla policial. POLICIA ANDORRA

Qualsevol paraula pot fer saltar guspires si l’alcohol ‘rega’ el ‘diàleg’. Més o menys és el que ha passat aquesta matinada enmig de la via pública, a prop de l’estació d’autobusos, a Andorra la Vella. Un altercat a la via pública amb tres implicats ha acabat amb la detenció d’un home que ha causat lesions als dos integrants d’una parella que, com l’arrestat, deambulaven pel carrer. Tots tres presentaven una notable ingesta d’alcohol.

Els fets haurien passat més enllà de les 5 de la matinada. Les fonts consultades no han pogut precisar ni si hi havia ha hagut algun frec a frec previ en algun local d’oci nocturn de la zona ni que hauria fet encendre l’incendi que ha acabat amb l’altercat pel qual s’ha acabat detenint un dels contendents acusat d’un doble delicte contra la integritat. El que és clar és que un altre ciutadà ha alertat la policia. L’avís era que hi havia una baralla a prop de l’estació de busos.

Ràpidament, una dotació policial s’ha presentat al lloc indicat i allí ha trobat els tres implicats. Els ha controlat a tots tres. Els agents de seguida han tingut clar que hi havia molt d’alcohol en la història. També presentaven els integrants de la parella evidències d’haver estat agredits. L’home presentava un ull lleugerament de vellut. La dona tenia un llavi obert, una ferida sagnant, per la qual cosa se l’ha hagut de traslladar a l’hospital.

Només per aquest fet, per haver-hi una ferida oberta, s’ha procedit a detenir l’home. Els consultats només han sabut precisar que l’origen de la batussa havia estat una circumstància banal. Però que l’embriaguesa que presentaven tots plegats ha fet anar tot plegat molt més enllà del que hauria hagut d’anar.

Comentaris

Trending