Intenta escanyar una coneguda a l’habitació de l’hotel i en fugir la víctima l’home es queda adormit

La policia ha detingut l’agressor, un turista anglès de 31 anys, després que l’agredida contactés el servei ordre un cop es va haver escapolit per una finestra

Una vista general d'Arinsal.
Una vista general d'Arinsal. ARXIU

Quan els agents de policia han arribat al lloc dels fets, l’habitació d’un hotel d’Arinsal, l’home dormia profundament. Els uniformats encara estan sorpresos ara. Igual de sorpresos com el fet que tot i estar convençuts que l’home estava ebri, en el control d’alcoholèmia que se li ha practicat hauria donat una quantitat d’alcohol en sang molt poc significativa. Sia com vulgui, l’home, un turista britànic de 31 anys, ha estat detingut per agredir una coneguda seva, de la mateixa nacionalitat i set anys més gran.

Aparentment, els dos ciutadans britànics no residents al Principat, almenys no formalment, feia més o menys que s’havien conegut i havien mantingut algun contacte. Per exemple, per anar a esquiar junts. De fet, el noi hauria mirat d’introduir la jove al món de surf de neu. L’amistat hauria anat creixent i la nit passada van quedar a l’habitació d’ell, en un hotel d’Arinsal, ja s’ha dit. La qüestió és que la beguda va anar fent efecte i va fer pujar de to la relació fins que en un moment donat es va convertir en discussió.

L’home hauria començat a agredir la dona, escanyant-la i donant-li diversos cops a la cara. Aparentment, però, l’alcohol l’havia afectat prou com perquè l’agressivitat o no fos excessiva o no anés en els llocs pretesos. La noia, en un descuit de l’home, va aconseguir escapolir-se per la finestra de l’habitació aprofitant que aquesta estava situada en la planta baixa de l’hotel. Quan va poder, quan ha pogut, vaja, ja mig refeta de l’ensurt, vers les 3 de la matinada segons fonts properes a la noia, s’ha avisat a la policia.

Una patrulla del cos d’ordre s’hauria dirigit cap a l’establiment hoteler i, primera sorpresa, l’home estava tan pinxo a l’habitació escenari dels fets dormint com un tronc. I, segona sorpresa, quan se li ha fet la prova d’alcoholèmia, malgrat que el resultat no era zero -les fonts consultades no han pogut precisar la taxa exacta- la quantitat d’alcohol en sang no era per res significativa. Ha estat detingut pel suposat delicte contra la integritat física i a primera hora d’aquesta tarda ha passat a disposició judicial. Hauria acabat expulsat del Principat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending