Indignació per la desatenció d’un ciclista accidentat a Canillo

Dues hores després de la caiguda de l’esportista, que aparentment participava en ‘La Purito’ i que s’hauria fet ferides de no especial gravetat a la cara i al cap, hi ha hagut una petita col·lisió al centre mateix de la parròquia

Actuació dels agents de circulació en la topada al centre de Canillo.
Actuació dels agents de circulació en la topada al centre de Canillo.

Un ciclista que aparentment participava a ‘La Purito’ ha resultat ferit a primera hora d’aquesta tarda en caure a l’altura aproximada de Racons. L’incident i la reacció que haurien tingut alguns agents de circulació de Canillo ha fet indignar altres usuaris de la via, que davant la caiguda patida pel ciclista han demanat que s’activés un recurs sanitari i han estat ‘mocats’ pels agents.

Sia com vulgui, l’accident s’ha donat a 3/4 de 3 de la tarda al punt quilomètric 8,9 de la carretera general CG2. En l’accident s’hi ha vist implicada una bicicleta Giant TCR que portava un home no resident de 45 anys. Poc després de caure, i amb la cara i el cap ensangonats, altres ciclistes s’han aturat a auxiliar el ferit. Era al revolt entre la gasolinera i el restaurant que hi ha a Racons.

En aquell moment com a mínim ha passat un vehicle que just a l’entrada de Canillo, en la primera rotonda que hi ha, s’ha aturat per demanar el suport de l’agent de circulació que hi havia. Els ocupants del vehicle que pretenia que s’activessin les assistències per atendre el ciclista, han lamentat l’esbroncada del funcionari, que ha exigit als ocupants del turisme que seguissin la marxa i que l’organització de la prova ja es faria càrrec del que s’hagués de fer càrrec.

Un parell d’hores després d’aquest incident, i ja a l’interior del nucli urbà de Canillo, hi ha hagut una petita topada entre dos vehicles sense cap més conseqüència que danys materials de certa rellevància. El lateral del conductor del Peugeot francès involucrat en el sinistre ha quedat força malmès. Pràcticament destrossat.  i encara de no gaire consideració. El segon vehicle implicat, un Range blancha patit desperfectes en el frontal del conductor i a l'aleta. La topada ha fet alterar la normal circulació durant uns minuts però poc després la situació ha quedat resolta sense més impediments.

Comentaris (14)

Trending