L’incendi d’un vehicle obliga a tallar la carretera de Soldeu

El cos de bombers ha actuat ràpidament i ha controlat el foc que sortia del capó del camió, creant una gran columna de fum

https://youtu.be/8BPOnRWtckc

Un petit camió s’ha incendiat aquest matí a la carretera de Soldeu. L’incident, ocorregut poc abans de les 11 h, ha obligat a fer un tall en la circulació en ambdós sentits, tal com informa el Servei de Mobilitat. Els bombers han acudit ràpidament i han aconseguit controlar el foc que sortia del capó del vehicle, creant una espectacular columna de fum.

Sembla un fallo al motor del camió ha sigut el causant d’aquest incendi i, aparentment, cap persona ha resultat ferida a l’incident.Tot i que les flames han sigut extingides pels bombers, s’ha trigat una mica a retirar el vehicle de la carretera. Perquè la resta de cotxes pogués continuar, des de mobilitat s’ha habilitat un pas alternatiu.

Cap a les 12 h s’ha restablert la circulació a la carretera de Soldeu, tal com indicava el servei de mobilitat en una piulada a twitter. L’incident, tot i que no ha sigut greu i no s’han de lamentar més enllà de danys materials al vehicle, ha suposat pràcticament una hora i mitja d’alteració en el trànsit de la zona.

 

Comentaris

Trending