L’home que feia ziga-zagues per Encamp amb tres cops més d’alcohol a la sang

La policia va detenir anit un conductor resident de 53 anys que va donar 2,2 en el control d’alcoholèmia que se li va fer en ser aturat per resultar un perill per a la resta d’usuaris de la via

Una imatge de l'avinguda Joan Martí, al centre de la parròquia.
Una imatge de l'avinguda Joan Martí, al centre de la parròquia. ARXIU

La policia va haver de detenir anit un conductor resident de 53 anys que resultava ser tot un perill per la resta d’usuaris de la via. L’incident circulatori i arrest es va donar al centre d’Encamp. Ja no és l’alcoholèmia, que també, sinó que aquest fet comportava que el conductor fes constants ziga-zagues davant l’estupefacció de la resta de conductors.

Durant una bona estona, altres usuaris de la via van haver de fer sonar el seu clàxon per intentar advertir l’home de les maniobres que estava fent. Finalment, i una vegada alertada la policia, es va aconseguir que el conductor acabés aturant el seu vehicle. En principi, segons les fonts consultades, no hauria oposat especial resistència ni hauria faltat els agents.

Això sí, el control d’alcoholèmia que se li va fer no va deixar lloc a dubtes: pràcticament triplicava el nivell màxim d’alcohol en la sang que la legislació permet. L’home, després de bufar, va donar una taxa de 2,2 grams d’alcohol per litre de sang i automàticament va quedar detingut.

Comentaris (2)

Trending