L’home que caminava embriac dins el túnel del Pont Pla va orinar sobre un cotxe dels urbans

Resident de 67 anys, va ser alliberat després que se’l detingués la mitjanit de divendres a dissabte i ara caldrà que es presenti a la Batllia quan se'l citi

Interior del túnel del Pont Pla.
Interior del túnel del Pont Pla. ARXIU

L’home que va ser detingut després que els agents de circulació del comú d’Escaldes el localitzessin caminant per l’interior del túnel del Pont Pla va orinar damunt el cotxe oficial dels urbans escaldencs. Així ho van constatar els agents de policia només arribar al lloc on els urbans el tenien controlat. Es tracta d’un resident de 67 anys que va acabar alliberat per la pròpia policia quan li va haver passat la mona. El dossier va ser tramès a la Batllia i ara el citarà quan ho cregui oportú.

Com ja va avançar l’Altaveu, el fet va passar la nit de divendres a dissabte. De fet, passaven pocs minuts de la mitjanit quan es va fer efectiva la detenció de l’home, segons que ha informat aquest dilluns la policia en un comunicat. Segons aquesta informació, el cos d’ordre va ser requerit atès que hi hauria un home a l’interior del túnel del Pont Pla que caminava de forma erràtica posant en perill la seva integritat física i, també, la de possibles vehicles que circulessin per l’indret. Després es comprovaria que l’home portava un important grau d’embriaguesa.

Una imatge del túnel del Pont Pla.

Relacionat

Caminant pel túnel del Pont Pla de matinada i amb més alcohol del compte a la sang

Entre l’avís rebut per la policia i el moment que agents d’aquesta van arribar a lloc, agents de circulació d’Escaldes-Engordany van informar que tenien l’infractor controlat, però que l’home tenia una actitud poc col·laboradora degut al seu fort estat etílic. Quan arriben al lloc els uniformats policials, observen que l’interessat es troba orinant, en una de les portes del vehicle oficial dels agents comunals. Com aquell que no volia la cosa i com si no anés amb ell els advertiments que se li feien.

Ben al contrari, l’home en tot moment va tenir una actitud, desafiant, amenaçadora i irrespectuosa envers tots els agents que es troben sobre lloc, proferint diferents injúries i amenaces als funcionaris comunals i policials. Fins i tot, volent-los agredir, malgrat que el seu estat poques maniobres li permetien fer. Finalment va acabar detingut com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública, la llibertat i l’honor.

Etiquetes

Comentaris

Trending