Caminant pel túnel del Pont Pla de matinada i amb més alcohol del compte a la sang

La policia deté un home que es va acabar enfrontant a agents de circulació d’Escaldes i del cos d’ordre quan li van recriminar que passava per un indret no recomanable

Una imatge del túnel del Pont Pla.
Una imatge del túnel del Pont Pla. ARXIU

Fos per prendre la fresca i li baixés la mona o pel que fos, un home de prop de 60 anys caminava la nit de divendres a dissabte per l’interior del túnel del Pont Pla. Sense cap mena de protecció ni visualització especial. I, això sí, amb una important ingesta prèvia d’alcohol que li impedia estar en els seus cabals. L’home acabaria detingut ja no per caminar per on no tocava o per estar embriac sinó per enfrontar-se amb agents de l’autoritat.

I és que en primer lloc, agents de circulació d’Escaldes que van advertir de la presència de l’home a l’interior de la galeria que uneix aquesta parròquia i la Massana el van aturar tot convidant-lo a deixar de continuar la seva passejada per dins del túnel. Però la seva reacció va ser d’enganxar-se amb els urbans. I encara més virulenta va ser la resposta quan a requeriment dels agents de circulació es van presentar al lloc integrants del cos de policia.

L’home, que no estava en els seus cabals, va intentar agredir els uniformats després d’insultar-los i amenaçar-los. El resultat de tot plegat va ser acabar la nit a les cel·les del despatx central de policia en règim de detingut. L’endemà, és a dir, aquest dissabte, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat després que se li imposés la corresponent sanció.

Comentaris (1)

Trending