Un esquiador es trenca la cara en un accident al Tarter però està fora de perill

Resident de 50 anys ha sortit del traçat de la pista blava denominada L’Esquirol, entre altres coses pel mal estat de la neu i perquè probablement hauria patit una indisposició prèvia, i hauria picat de cap contra la base de formigó d’un canó

Una imatge del Tarter aquest dimecres.
Una imatge del Tarter aquest dimecres. GRANDVALIRA

Un esquiador resident de 50 anys ha hagut de ser traslladat d’urgència amb helicòpter cap a l’hospital després de patir un accident al Tarter. Inicialment es preveia una lesió molt greu però la concurrència de diverses proves han restat gravetat a unes ferides que tot i així és notable: traumatisme facial. Sortosament, la vida de l’home no perilla. No hi ha risc vital, tot i que s’ha de fer una observació hospitalària continuada.

Les fonts mèdiques consultades han explicat que no es pot descartar que més endavant s’hagi de traslladar l’home a algun centre de Barcelona per sotmetre’l a algun tipus d’intervenció quirúrgica per refer alguna part de la cara, de la mandíbula. Però no hi havia una emergència en aquest sentit i cal veure encara l’evolució de l’home i la solució traumatològica que se li pot donar al Principat.

El xoc s'ha produït a l’altura de la balisa número 18 i l’accidentat no portava casc

L’accident a estat poc després de les 3 de la tarda a la pista denominada L’Esquirol, que és de nivell blau i discorre fins a la part baixa de l’estació canillenca. L’accidentat hauria arribat al centre hospitalari poc abans de les 5 de la tarda després de rebre les primeres atencions al centre mèdic de l’estació, on se l’ha estabilitzat perquè pogués volar en les millors condicions fins al centre hospitalari.

Segons els primers indicis, l’esquiador hauria sortit del traçat de l’esmentada pista, entre altres coses pel mal estat que presenta ja la neu a aquestes alçades de l’estranya temporada. Fonts de Grandvalira han assegurat que segurament l’home ja havia patit algun tipus d’indisposició que li ha fet perdre el seu propi control. Sigui com vulgui, l’esquiador hauria picat de cap contra la base de formigó d’un canó, a l’altura de la balisa número 18. Les fonts consultades han indicat que aparentment l’accidentat no portava casc.

Comentaris (3)

Trending