Grapeja dues menors a l’ascensor de l’hotel d’Escaldes on tots tres estaven allotjats

La policia deté un turista de 36 anys després que les nenes, d’uns 12 anys, detallessin les característiques de l’home que els havia fet tocaments a les parts íntimes

Una habitació de l'hotel on van passar els fets.
Una habitació de l'hotel on van passar els fets. arxiu

La policia va detenir a darrera hora de dimarts un home de 36 anys que tot just una hora abans, aproximadament, havia proferit tocaments en dues menors amb les quals va coincidir en l’ascensor de l’hotel d’Escaldes on tots tres estaven allotjats. Les dues nenes, d’uns 12 anys, anaven juntes. I qui acabaria detingut pel delicte contra la llibertat sexual formaria part d’un altre grup o, en tot cas, no tenia cap vincle amb les menors.

Els fets haurien passat després de l’hora de sopar, pels volts de les 10 de la nit de dimarts, i a l’interior de l’ascensor del cèntric establiment hoteler escaldenc on estaven tots tres allotjats, l’home hauria aprofitat per fer tocaments a parts íntimes de les noies. Així ho haurien explicat les menors posteriorment, donant total credibilitat a la seva versió totes aquelles persones que hi van entrar en contacte.

De fet, les dues menors, van quedar en xoc inicialment, aterrades, però posteriorment, al cap de pocs minuts, van procedir a explicar el que els havia succeït, no sense mostrar una evident alteració i angoixa. De seguida, tant responsables del grup en què estaven inserides les nenes com de l’hotel en qüestió es van posar en contacte amb la policia. Quan agents del cos d’ordre van acudir a l’establiment, les menors van explicar fil per randa el succeït i van fer un descriptiu força detallat del subjecte amb el qual havien coincidit a l’ascensor i els havia proferit els tocaments en parts íntimes.

Confrontant les dades i els detalls oferts per les menors, més elements obtinguts dels responsables de l’hotel, els agents ben aviat van arribar que el descrit coincidia amb una altra persona, un home de 36 anys, també allotjat a l’hotel. I se’l va anar a buscar a l’habitació. La seva reacció va contribuir a evidenciar la seva presumpta culpabilitat i poc abans de la mitjanit de dimarts a dimecres va quedar detingut. L’endemà va ser posat a disposició judicial i en un judici ràpid va ser condemnat, bescanviant la pena imposada, que no li comportava presó ferma, per una expulsió immediata.

Comentaris

Trending