Fuig d’un control de policia i l’acaben enxampant amb un gram d’haixix

El jove, de 23 anys, va ser detingut també per donar positiu en el control d’alcoholèmia i en la prova de tòxics salivar

Els agents han controlat quatre homes els darrers dies.
Els agents han controlat quatre homes els darrers dies.

La policia va detenir el passat divendres un jove que va intentar fugir d’un control rutinari d’alcoholèmia. Un cop va poder ser interceptar, va donar positiu penal tant per haver begut com per haver consumit drogues i, a més, se li va trobar un gram d’haixix. A banda dels delictes contra la seguretat en el trànsit i per tenir substàncies estupefaents, també afronta càrrecs per desobediència al cos d’ordre.

Els fets van tenir lloc poc després de les tres de la matinada. Els agents van voler parar el vehicle on circulava el jove i aquest no va fer cas de les indicacions. Va fugir del punt i la policia va iniciar el seguiment per localitzar-lo. Al cap d’una estona va poder ser interceptat.

Un cop aturat, es va fer el pertinent control d’alcoholèmia. I va donar una taxa d’1,32 grams per litre de sang, és a dir, per sobre del límit de 0,8 que es considera positiu penal. A banda, a la prova de tòxics salivar també  va evidenciar que havia consumit droga. En l’escorcoll se li va detectar, a més, un gram d’haixix.

El jove, resident de 23 anys, afrontarà càrrecs per conduir begut i sota els efectes de substàncies estupefaents, a més de per consum i possessió de drogues. També es considera que ha comès un delicte contra la funció pública. En aquest cas, de desobediència

Comentaris (1)

Trending