Una fugida i posterior detenció a l'Arieja fa augmentar la vigilància a la frontera del Pas

Un home s'ha escapat d'un hospital psiquiàtric a Bordeus, on estava ingressat, i ha pogut ser interceptat a la població de Massat en una zona de muntanya

Vista aèria del poble de Massat.
Vista aèria del poble de Massat. ARXIU

La fugida d'un home ingressat en un hospital psiquiàtric a Bordeus (França) ha provocat un augment de la vigilància a la frontera francoandorrana del Pas de la Casa que s'ha aixecat quan s'ha sabut que havia estat detingut a la població de Massat, en una zona de muntanya al departament de l'Arieja.

Com és habitual en aquests casos, la gendarmeria francesa informa a la policia andorrana per la possibilitat que el fugat intenti travessar la frontera pel Pas de la Casa però pel lloc on ha estat detingut el més probable és que intentés arribar a Andorra o a Espanya per la muntanya.

De fet, hi ha una carretera departamental que uneix les poblacions de Massat a Auzat al límit de França amb Andorra. L'home estava ingressat a l'hospital psiquiàtric acusat d'assassinat i la seva fugida havia provocat una important mobilització de les forces de seguretat franceses. La investigació se centra ara en saber com es va poder traslladar des de Bordeus a Massat i si ha rebut l'ajuda d'altres persones. No es descarta que hagués escollit la zona de Massat per l'existència de diverses coves i el fet que l'àrea està allunyada de les carreteres principals.

Etiquetes

Comentaris

Trending