Les fortes ratxes de vent fan desprendre una de les ‘decoracions primaverals’ a l’avinguda Meritxell

L’incident ha quedat en un petit ensurt que ha obligat a mobilitzar, això sí, una dotació dels bombers i agents del servei de circulació d’Andorra la Vella

El motiu decoratiu després amb un vehicle dels bombers i un agent de circulació ja gestionant la situació.
El motiu decoratiu després amb un vehicle dels bombers i un agent de circulació ja gestionant la situació.

La ventada que es deixa sentir aquesta nit en diversos racons del Principat ha fet desprendre parcialment una de les decoracions que en motiu de la Festa de la Primavera la setmana passada es van penjar en alguns punts de l’avinguda Meritxell. Malgrat que el motiu decoratiu no ha acabat de caure tot, sí que arribava al terra.

L’incident, sense conseqüències, no ha passat de ser un petit ensurt que, això sí, ha obligat a mobilitzar tant els bombers, que s’han encarregat de gestionar la situació, com agents del servei de circulació, que vetllaven perquè els bombers poguessin fer la seva tasca. El motiu decoratiu era de plàstic, i tot i que l’acumulació de material, en caure com un sac, s’hauria deixat sentir si hagués enxampat algú, tampoc no tenia la perillositat d’altres materials.

En fi, que el que sí que és clar és que hi ha una alerta activada per ràfegues de vent importants. I això sí que cal tenir-ho en compte juntament amb la baixada de temperatures que la ventada comporta. El despreniment parcial ha tingut lloc al tomb de les 11 d’aquesta nit. Celebrada la festa que té com a escenari carrers de la zona de Prada Ramon, altres decoracions idèntiques a la que s’ha deixat anar en part ja havien estat retirades.

Comentaris (4)

Trending