Fort ensurt a Escaldes amb la caiguda de material d’alumini i vidres des del capdamunt d’una torre

El palet s’ha despenjat d’una grua però sortosament no ha enxampat ningú tot i tocar de resquitllada un vehicle estacionat i obligar a tancar l’avinguda Nacions Unides

L'estructura al terra.
L'estructura al terra.

La caiguda d’un palet carregat d’estructures d’alumini i vidres des del capdamunt d’una de les torres que estan encara en construcció al Clot d’Emprivat ha causat un fort ensurt i ha obligat a tancar durant una estona, mentre es recollia el material, l’avinguda de les Nacions Unides d’Escaldes. Sortosament no ha calgut lamentar danys personals. Però ha anat de poc.

Per causes que s’hauran d’esbrinar, el palet s’ha desenganxat de la grua i s’ha precipitat des d’una altura equivalent a un vintè pis, segons algunes fonts coneixedores del fet, i ha caigut en perpendicular de ple damunt la calçada. En aquell moment, per sort, no passava ningú per la zona i sols hauria tocat un vehicle que hi havia estacionat a tocar de la vorera oposada.

WhatsApp Image 2023 07 18 at 17.25.55
Una vista aèria de la zona.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diversos agents de circulació escaldencs, que s’han fet càrrec de la situació juntament amb els operaris de l’empresa que du a terme les obres de construcció. Ni la policia ni els bombers, per exemple, no han estat finalment activats. Una vegada s’ha recollit el material precipitat s’ha restablert la circulació i la feina dels obrers ha continuat amb certa normalitat.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending