Un foc de xemeneia crema el teulat d’un edifici al Pas de la Casa

Els bombers estan treballant per extingir les flames que afecten ‘el cap de casa’ d’un immoble al carrer Major de la localitat fronterera

https://youtu.be/R-gauXxf_WI

Els bombers treballen des de fa més de mitja hora per extingir les flames que cremen el teulat d’un edifici del carrer Major del Pas de la Casa. Les dotacions del cos de salvament i extinció d’incendis han estat alertades per un foc de xemeneia però una vegada han arribat a lloc s’han trobat que les flames ja havien pres el teulat. Almenys durant una bona estona el foc ha estat cremant de valent. És viu encara ara.

Es dóna el cas que aquesta mateixa tarda els bombers ja havien estat alertats per una circumstància similar, però després d’observar per on sortia el fum, s’ha donat per resolta la incidència. El fet que a la primera planta hi hagi un restaurant, semblava que podia facilitar que hi hagués l’incendi. Pels volts d’1/4 de 12 d’aquesta nit l’alerta ha tornat a córrer i el que semblava que podia ser fum en algun habitatge de l’edifici ha acabat sent el foc de xemeneia que ha pres, aparentment, al teulat.

Una vegada els bombers extingeixin les flames, caldrà aclarir què ha passat i resoldre si l’advertència de la tarda i els fets succeïts ara a la nit tenen relació.

Imatges cedides per Miguel i Marie

Comentaris

Trending