Apagat el foc declarat a un xalet d’Auvinyà que ha patit seriosos danys

(AMB VÍDEOS) Els bombers han pogut extingir les flames, que no ha provocat ferits, amb el suport d’un helicòpter

Comentaris

Les flames cremen de forma ben visible a la part alta del xalet.
Les flames cremen de forma ben visible a la part alta del xalet.

Els bombers han extingit un incendi que s’ha declarat cap a les onze del matí a un xalet Auvinyà, a Sant Julià de Lòria. S’han desplaçat camions del cos i, també, hi ha estat actuant un helicòpter. El fum del sinistre ha estat ben visible als voltants de la zona.

El foc s’hauria iniciat pels volts de les onze i ràpidament s’ha donat la veu d’alarma. Set dotacions de bombers s’han desplaçat a la zona, que és al costat de la capella de Sant Romà d'Auvinyà. Els propietaris, una família francesa que fa anys que viu al país, han pogut sortir pel seu propi peu i avisar als bombers.

Les flames s'han originat a la tercera planta de xalet per causes que no han trascendit. A les dues ha arribat un pèrit per avaluar els danys a l'immoble que ha patit molts danys materials. A la mateixa hora, els serveis socials del comú lauredià s'han fet càrrec dels dos residents al xalet i, d'entrada, la previsió era allotjar-los en un hotel.

Passades les dotze del migdia, els efectius del cos d’extinció han pogut sufocar les flames, que no han provocat ferits. Durant l'operatiu, els bombers s'han quedat sense subministrament d'aigua i s'ha hagut de desplaçar un altre camió amb un dipòsit de 8.000 litres.

En els darrers anys s'han incendiat dos xalets més a la mateixa zona. El 2011 un habitatge es va incendiar dues vegades a la mateixa nit. El 2021 es va cremar part d'un xalet on es feien uns treballs.

ad9280f2 6d9a 406b 9364 49458d9c5482
Els bombers treballant en l'extinció de l'incendi.
Les flames són visibles des de l'entorn de la zona.
Les flames eren visibles des de l'entorn de la zona.

 

La casa ha patit importants danys materials.

Relacionat

Els afectats per l’incendi d’Auvinyà han estat reallotjats en un hotel de Sant Julià
Vista parcial de les obres, aquest diumenge.

Relacionat

Inici dels treballs de reconstrucció del xalet que es va incendiar a Auvinyà l’abril

Comentaris

Trending