La fiscalia demana deu anys de presó per a un ‘temporer andorrà’ acusat d’una violació a Mallorca

De 25 anys i nacionalitat argentina, va abusar d’una turista espanyola el juny de l’any passat a la població mallorquina de Santa Ponça i aviat hauria de ser jutjat per l’Audiència Provincial a l’illa

La guàrdia civil practica una detenció a l'aeroport de Son Sant Joan.
La guàrdia civil practica una detenció a l'aeroport de Son Sant Joan. ARXIU / OPC

La fiscalia espanyola demana deu anys de presó per a un jove argentí de 25 anys que treballa temporalment tant a Mallorca com a Andorra en el sector turístic, especialment a l’hostaleria. L’home està acusat de violar una turista espanyola el juny del 2021 a la població mallorquina de Santa Ponça i aviat hauria de sotmetre’s al judici que s’ha de fer davant l’Audiència Provincial de Mallorca.

El jove, tal i com recorden els mitjans de comunicació mallorquins aquest diumenge, va ser detingut el novembre passat a l’aeroport de Son Sant Joan quan procedia a volar cap a Barcelona amb l’objectiu de viatjar llavors cap a Andorra per iniciar la temporada hivernal al Principat. Durant cinc mesos va aconseguir esquivar les autoritats policials, que el tenien en cerca i captura després dels fets que suposadament es van viure en un hotel de Santa Ponça el 17 de juny del 2021.

El febrer passat l’home per a qui la fiscalia demana ara deu anys de presó va recuperar el passaport i, aparentment, es va desplaçar fins a Andorra on hauria reiniciat la seva activitat laboral hivernal

Després de conèixer amb altres companys de feina, mentre treballaven, un grup d’amigues que feien estada a Mallorca, quan van acabar els nois la jornada laboral van sumar-se a la festa de les noies i van acabar acudint a l’hotel on s’allotjaven aquestes. L’ara acusat i una de les noies van intimar i van començar a mantenir relacions sexuals fins que en un moment donat, la jove, incòmoda, va demanar de parar.

Lluny d’aturar-se com demanava la noia, i sempre segons la denúncia que va interposar la víctima i a la qual es fa ressò, per exemple, el rotatiu ‘Última Hora’ de Mallorca, el jove va continuar fins i tot penetrant-la, causant-li alguns hematomes a les natges de tant fort com la va subjectar. El noi ‘desapareixeria’ tot seguit i poc després la noia va interposar denúncia davant de la guàrdia civil, que va iniciar una recerca que no es va consumar fins cinc mesos després.

En els controls a l’aeroport es va detectar la presència del jove buscat i va ser detingut i posat a disposició de l’autoritat judicial, que després de les diligències oportunes i la retirada del passaport, el va acabar alliberant de forma provisional. El febrer passat l’home per a qui la fiscalia demana ara deu anys de presó va recuperar el passaport i, aparentment, es va desplaçar fins a Andorra on hauria reiniciat la seva activitat hivernal.

Comentaris (2)

Trending