Un dels ferits en l’accident de l’avinguda Salou abandonarà l’UCI i un altre rebrà l’alta

Dos dels quatre implicats continuen a la Unitat de Cures Intensives, concretament un jove de 29 anys amb lesions intestinals i vertebrals, així com múltiples fractures i un home d'una cinquantena d’anys

L'entrada de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'entrada de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell Pilar Candel

Un dels tres ferits que estan ingressats a la Unitat de Cures Intensives després de patir un accident el passat diumenge a la CG1, al costat de l’Estadi Nacional, serà traslladat properament a planta, segons han explicat fonts hospitalàries, mentre que el pacient que estava a planta rebrà l’alta mèdica.

El jove de 24 anys que estava a l’UCI de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell es traslladarà en les pròximes hores a planta, segons fonts hospitalàries, mentre els altres dos pacients implicats també en l’accident continuaran ingressats a la Unitat de Cures Intensives. Es tracta d’un home d’una cinquantena d’anys amb fractures a les cames i un noi de 29, que pateix lesions intestinals i vertebrals, així com múltiples fractures.

Cal recordar que en els fets es van veure implicats dos turismes i en cadascun hi viatjaven dues persones. L’altre pacient, també de 24 anys, que estava planta amb lesions vertebrals se li donarà l’altra properament.

D’altra banda, una dona de 59 anys ha resultat ferida després de ser atropellada al Pont Nou d’Andorra la Vella, al carrer Bonaventura Armengol i ha estat traslladada a l'hospital. El vehicle implicat és un turisme Fiat Panda amb matrícula andorrana. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending