Ferit un operari en caure d’un primer pis d’una obra a Sispony

L’home, de 42 anys, s’hauria fet diverses contusions i alguna fractura arran de l’accident laboral

Una imatge d'arxiu de Sispony.
Una imatge d'arxiu de Sispony. ARXIU

Un home resident de 42 anys s’ha fet ferides de diversa consideració, amb contusions i alguna fractura, arran de patir una caiguda en l’obra en la qual estava treballant aquest migdia a Sispony, a la parròquia de la Massana.

L’home, operar de la construcció, treballava a la primera planta d’un xalet que hi ha a la zona dels Cortals. En un moment donat, hauria trepitjat una planxa que, suposadament, i això ho haurà d’acabar de determinar les investigacions que realitzin tant la policia com els inspectors de treball, no estava degudament agafada. De fet, l’esmentada planxa havia de ser objecte de substitució.

Com que la planxa ha acabat cedint, l’home ha caigut al buit, perdent inicialment, almenys aparentment, la consciència. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat tant els bombers com el SUM per fer-se càrrec de l’atenció sanitària del ferit, que ha estat traslladat a l’hospital on se li han fet les proves pertinents, inclòs un TAC, per determinar l’abast de les lesions. També han acudit al lloc agents de la policia per, amb experts del departament de Treball del Govern, fer els preceptius atestats o informes.

Comentaris

Trending