Ferit un motorista en una topada al carrer Bonaventura Armengol

Un Hyundai Coupe espanyol ha fet caure una Honda Forza del Principat i el pilot d’aquesta darrera ha hagut de ser traslladat al centre hospitalari

Lloc on ha passat l'accident, amb els vehicles implicats al fons i un cotxe policial en primer terme.
Lloc on ha passat l'accident, amb els vehicles implicats al fons i un cotxe policial en primer terme. Toni Solanelles

El conductor d’una Honda Forza matriculada al Principat ha resultat amb ferides que s’estan avaluant al centre hospitalari i que, essencialment, afecten un peu del lesionat. Tot plegat arran d’un accident que hi ha hagut a l’altura del número 12 del carrer Bonaventura Armengol, a Andorra la Vella.

L’accident ha passat pocs minuts abans de les 6 de la tarda i si ha vist implicat un llampant turisme Hyundai Coupe matriculat a Espanya i que entre els ocupants tindria un dels molts residents al país que es dediquen a crear continguts per les xarxes socials i mirar d’influenciar a generacions joves.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat efectius del servei de circulació d’Andorra la Vella, que s’han encarregat de gestionar el trànsit per evitar que es produís cap embús a la zona, d’una notable intensitat de circulació. També agents de policia han fet acte de presència per tal d’elaborar l’atestat corresponent i una ambulància dels bombers s’ha encarregat de traslladar el ferit, de 60 anys, a l’hospital perquè li fessin la valoració oportuna, especialment, del peu del qual es queixava.

Etiquetes

Comentaris

Trending